Tinyhousebyggeri

med Jonas

Hverdag fra 11.00-18.30

Har du en drøm om at bygge et tiny house, men ved ikke hvordan du kommer i gang? Så har du her en unik mulighed for at være med i et helt byggeprojektet.


småBYG afholder et 7 dage langt byggekursus, hvor vi bygger et helt hus fra start til slut. Vi bygger et hus på 15m2, som kommer til at stå helt færdigt, lige til at flytte ind i. Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i de bedste og mest bæredygtige materialer, træ, træfiber og ler.

Man kommer til at have berøring med alle processer fra start til slut. Opbygning af rejsværk, beklædning, vinduer/døre, el, tag, isolering, hems og lerpuds. Om aftenen vil der være teoretisk undervisning efter ønske og behov.


Den sidste dag vil huset komme på auktion. Kun kursusdeltagerne vil have mulighed for at byde på huset. Alle pengene fra auktionen vil blive fordelt i blandt kursisterne samt undervisere (Ikke den person som køber huset). Ved sidste kursus blev huset solgt for 85.000 kr. Det vil sige at man potentielt vil få en stor delaf kursus prisen refunderet ;)


Her kan du se auktionen:https://youtu.be/arbSgroXR6A


Se billeder fra sidste 10 dages byggekursus:https://photos.app.goo.gl/rmtL...


Undervisere:

Jonas.

Jeg har studeret bæredygtig energiteknologi og har i flere år arbejdet fuldtid med grøn omstilling med udgangspunkt i tiny house byggeri. Både som konsulent på Grobund og på andre projekter i hele landet.

Derudover er jeg gæsteunderviser på diverse højskoler, efterskoler og ungdomsuddannelser. Mit fokus er at få folk til selv at tage ansvar for den grønne omstilling, at bevæge sig ud af tilskuerrollen og slippe fri af gældsslaveriet.

######CONTENT######