Flydende Kunstudstilling

skibet SVARTLÖGA

10.-15. juli 2023


Svartlöga – traditionelt maritimt håndværk og ny eksperimenterende kunst


Svartlöga er både et klassisk foreningsskib, hvor medlemmer arbejder sammen om at renovere den pensionerede minestryger, og en eksperimenterende platform for samtidskunst og kultur. Som foreningsskib danner Svartlöga rammerne for et fællesskab, der sejler og dyrker de traditionelle maritime håndværkstraditioner. Som flydende udstillingsplatform arrangeres der udstillinger, udgivelser og events, hvor samtidskunstnere og andre aktører inviteres til at gentænke, udfordre og kontekstualisere brugen af et skib og havet som tema.De to spor eksisterer ikke sideløbende, men flettes sammen på kryds og tværs i alt, der foregår ombord.


Til byggefestivalen er skibet ladet med kunst, dette i form af årets sommerudstilling ’Molboøsters’, et samarbejde medBureau for Mellemartslig Kommunikation som ”arbejder for at skabe flere og tættere relationer mellem mennesker og andre arter. Dette gør vi ved at skabe rum og fællesskaber, hvor mennesker deltager aktivt med hænder, kroppe og hoveder, for at komme nærmere en fremtid, hvor skællet mellem Menneske og Natur ikke findes.” Følg med her på hjemmesiden eller på Svartlögas sociale medier for mere info.


Under byggefestivalen kan du også bare hoppe ombord og høre mere om skibet og foreningen. Alle er velkomne til at blive en del af fælleskabet og vi fortæller gerne om alle de forskellige muligheder for at være med.


Svartlöga ligger til daglig til kaj i Fregathavnen i Ebeltoft.


Hjemmeside:

https://www.svartloga.dk