Trubaduren & Hans Rockband

Tirsdag d. 11 juli

Et folkeligt orkester, der spiller stemningsfuld, dansksproget originalmusik, der giver associationer til alt fra Buenos Aires støvede fortovsrestauranter til Københavns brostensbelagte torve og det jyske frihedsideal, der i daglig tale eksempelvis forbindes med det privilegium det er, at have en baghave!

9. Oktober 2020 udgiver de deres andet studiealbum At Danse Moderne, der genremæssigt bevæger sig indenfor dansk visekunst, jazz, samba, bossa nova og folkelig rock. De skriver sig på denne måde ind i en stolt tradition af nordiske trubadurer, der på forskellig vis har vendt blikket mod varmere himmelstrøg og ladet skandinavisk vemod blande med sydens pulserende rytmer. Nævneværdige eksempler kunne være kunstnere som Cornelis Vreeswijk, Søren-Kragh Jacobsen og C.V. Jørgensen.


Trubadurens relaterbare tekster vækker begejstring hos unge som gamle og deres karismaritiske live-optrædender har givet dem status som hele Aarhus' yndlingshusorkester nr. 1! De har gennem årene spillet en lang række forskellige koncerter på alt fra hipster festivaler og bryggerier til husbåde, sølvbryllupper samt regulære spillesteder i hele landet.


Trubaduren er:

Tobias Stjernholm - Sang, mundharmonika, trompet

Rasmus Bak Christiansen - Guitar

Rune Kragh - Harmonika, Orgel

Jonas Kardyb - Trommer, Percussion

Jeppe Abildgaard - Bas