Gustav Hendriksen ft. Selma Thygesen

Torsdag d. 13 juli

Gustav Hendriksen
I mødet mellem Melankoli og groove fletter flere stemmer fingre, mens luftige melodier blæser modig og konkret dansk lyrik over lydsavannen. Musikken skabes nøgent med blot bas og sang, men klædes følsomt på af guitar, saxofon og percussion inden den eskalerer i et øjebliks voldsom energiudladning. Inderlighed, rytmer og lyrik, der taler til det tænksomme, nærværende og følsomme og kalder alle drømmere til dans. 

Gustav Hendriksen har i flere år spillet koncerter med Gustav Hendriksen Collective, der består af op til 8 mand og udgav i 2021 debut Ep’en ”NU”. Denne sommer er han tilbage som artist på Byggefestival med nye kompositioner fra det kommende koncept-album ”Efter”. Albummet arbejder med almenmenneskelige tematikker i en verden på vej mod klimakollaps.
Koncerten på Grobund spilles i et særlig intimt setup og i et helt nyt samarbejde med den Selma Thygesen fra Habitualinvasionofasare og måske andre gæster.

Selma Thygesen
Selma er en sangerinde og sangskriver, som med sin baggrund som saxofonist forholder sig nøje til hvordan klang og dynamik kan være virkemiddel i sangskrivning. Her bliver du draget ind i et rum, hvor der bliver sat ord og musik på hendes egne oplevelser på en relaterbar måde. Nysgerrighed er det bærende element, når hun bevæger sig frit for genrebetegnelser mellem de musikalske indtryk, hun selv er formet af.

Vi går meget op i at lave mangefacetterede koncerter, der er både følsomme, legende, energiske, lyriske og organiske.

Gustav Hendriksen er tidligere kendt som bassist og/ eller medkomponist i bands som: Thomas Meilstrup, To Absent Friends, Johanna Denning og Playground live.

######CONTENT######