Fastpoholmen

Fredag d. 14 juli

Fastpoholmen er et unikt skandinavisk band med komponist og sanger Adam Fastholm og hans kusine Dawn Fastholm i spidsen.

Øresundsbastarder, som de også er blevet kaldt, har skabt deres helt egen genre, som er en dejlig blanding af viser, reggae, ska, afro, indie og elektronisk. Det lyder vanvittigt på papir, men alt giver mening, når du hører musikken.

Fastpoholmen har eksisteret som et band siden 2010. De har udgivet 4 studioalbums og 2 EP'er. Deres mest populære sange er Himlen (2010), Över (2013), Tilsammans é vi bra (2016), Dudu (2018) og Swing o Boogie Groove (2020)

Bandets danske uhøjtidelighed og svenske melankoli giver musikken et meget nordisk indtryk, men kombinationen af ​​Adams unikke samles, de stærke sange og de talentfulde musikere skaber samtidig en original og international lyd.

Scenekanten er ingen barriere mellem band og publikum, når Fastpoholmen spiller live. Bandet er ekstremt inkluderende for deres publikum og de 8 musikere byder på en eksplosion af forskellige indtryk og varierende instrumentering, med den røde tråd, at musikken altid bæres af smukke "iørefaldende" melodier og ’hooklines’, hvor alting stadig lyder som Fastpoholmen.

Der er intet at sammenligne Fastpoholmen med! De skal opleves, og du bliver aldrig skuffet