Byggeland

Byggeland er der, hvor der er fri leg til at bygge løs lige hvad du vil. Forstil dig et tivoli med bygge-forlystelser i stedet for rutsjebaner, et sted hvor alle kan bygge og hygge i et roligt men dynamisk miljø, hvor der er tid til fordybelse og sjov, hver for sig eller sammen med andre.


I Byggeland kan du finde tonsvis af genbrugstræ, skruer, professionelt værktøj og få byggerådgivning, så du let kan komme fra ide til realisering. Der er ingen begrænsninger på hvad du må og kan bygge, det er kun din fantasi som sætter grænser.


Alt hvad du bygger, det må du gratis tage med hjem. Du har også muligheden for at donerer dit byggeri til den store auktion, som holdes fredag, hvor pengene ubeskåret går til Danmarks Naturfonds arbejde for at sikre bevaringen af den danske natur.


Byggeland er åbent hver dag kl 8-19.


Byg det du mangler

Måske står du og mangler en ny hylde, stol, skammel, plantekasse eller en bænk til hjemmet, og vil egentlig hellere selv bygge den af genbrugstræ, end at købe den fra ny.


Eller måske har du en drøm om at bo i en van, som skal bygges om. Eller bygge et flytbart tinyhouse, men mangler inspiration, værktøj, materialer og nogle hænder til at komme igang. Det er kun din fantasi som sætter grænserne. 


Uanset hvad dit behov er, så er svaret ja, det er muligt at bygge det du drømmer om, på Byggefestivalen. Vores motto er, go ide, gør det!


Hvis du skal bruge specielle materialer, specielt værktøj, ekstra hænder eller bare har store byggedrømme, så skriv gerne til os på forhånd, så vi kan hjælpe dig godt igang. 

Byggeland program

Klik ind på linket for at se alle byggeworkshops, der finder sted i løbet af festivalen!

Ansvar og flow

Byggeprogrammet opdateres løbende. Skriv gerne til os, hvis du fx vil afholde en workshop eller har et større kollektivt byggeprojekt, der kan komme på programmet. Det meste sker dog dynamisk, byggeprojekter opstår spontant under festivalen.


Når du bygger og bruger værktøj, så er det på eget ansvar. Vi har en samarit til rådighed på festivalen. Vi har aldrig oplevet alvorlige byggeskader.
Vi opfordre til at ingen blander alkohol og byggeri.