Program

15-20 Juli

Mandag

Kl 12.00
Velkommen

Tirsdag

Tundra

Onsdag

Svøb

Fredag

Steen Møller

Torsdag

Rune Duus

Lørdag

Auktion

Søndag

Kl 12.00
På gensyn

Programmet opdateres løbende

Programmet bliver en sammenslutning af kunstneriske udtryk og skabende oplevelser som henvender sig til et bredt publikum. I dagstimerne vil der være fokus på byggeprojekter samt workshops og fællesaktiviteter. Om aftenen kan du opleve forskellige opcomming bands og DJ's.

Tundra

Tundra laver pop, der er inspireret af musik fra hele verden. Fra det nordlige Skandinavien til det sydligste Indien. Fra det vestligste Afrika til det østligste Asien. Bandet udgav deres debut album i 2019.

Det Kunstneriske & Kreative


Har du en drøm eller en vison om  at skabe en instalation, et kunstværk eller noget helt tredje, er Grobund byggefestival den perfekte ramme for dig. 

Der bygges naturligvis alle dage!


  • Har du et spændende byggeprojekt, som du vil have andre festivalgæster til at hjælpe med?
  • Vil du optræde med musik?
  • Vil du instruere i yoga, dans eller lave en workshop?
  • Vil du vise nogen hvordan bruger noget værktøj?

Samarbejdspartnere 

Vi er i givne stund ved at danne forskellige samarbejder med store som små eksterne partnere, ifh. til byggeprojekter  samt. events og initiativer under festivalen

Grobund Byggefest er en samskabende og inddragende festival. Dette indebærer at festivalen og festivalgængerene skaber den sammen - Så drøm stort og skab sammen med os!

Steen Møller

Steen Møller har sammenlagt 30 års erfarring indenfor andelslandbrug og byggeri. Oplev Steen fortælle om Grobund, Friland, De 17 Verdensmål og meget mere.

Rune Duus

"I 2016 isolerede jeg mig i et sommerhus i Thy, hvor jeg boede alene i et år. Jeg havde brug for at trække mig væk fra resten af verden og bare være alene. Undervejs lykkedes det mig at indspille mit debut album “Ro Og Fred” som består af danske sange med simple finurlige tekster, som alle kommer fra mine personlige oplevelser og tanker".