Program

15-20 Juli

Mandag

START KL 12


Dj Fukboi

TirsdagTundra

OnsdagBjarke Dahl

FredagDj Junglelyd

TorsdagRune Duus

LørdagKolbrún

Søndag

SLUT KL 12.00

 

Programmet opdateres løbende

Programmet bliver en sammenslutning af kunstneriske udtryk og skabende oplevelser som henvender sig til et bredt publikum. I dagstimerne vil der være fokus på byggeprojekter samt workshops og fællesaktiviteter. Om aftenen kan du opleve forskellige opcomming bands og DJ's.

Samarbejdspartnere 

Vi er i givne stund ved at danne forskellige samarbejder med store som små eksterne partnere, ifh. til byggeprojekter  samt. events og initiativer under festivalen

  • Vil du optræde med musik?
  • Vil du instruere i yoga, dans eller lave en workshop?
  • Har du et spændende byggeprojekt, som du vil have andre festivalgæster til at hjælpe med?
  • Vil du vise nogen hvordan bruger noget værktøj?

Tundra

Tundra laver pop, der er inspireret af musik fra hele verden. Fra det nordlige Skandinavien til det sydligste Indien. Fra det vestligste Afrika til det østligste Asien. Bandet udgav deres debut album i 2019.

Der bygges alle dage!


Programmet opdateres løbende


Følg med på Facebook..


Det Kunstneriske & Kreative


Har du en drøm eller en vison om  at skabe en instalation, et kunstværk eller noget helt tredje, er Grobund byggefestival den perfekte ramme for dig. 

Rune Duus

"I 2016 isolerede jeg mig i et sommerhus i Thy, hvor jeg boede alene i et år. Jeg havde brug for at trække mig væk fra resten af verden og bare være alene. Undervejs lykkedes det mig at indspille mit debut album “Ro Og Fred” som består af danske sange med simple finurlige tekster, som alle kommer fra mine personlige oplevelser og tanker".


Kolbrún


She's makes music by using everyday sounds as her instruments both as melody and beats along with different synthesizer sounds and her vocals. Her musical force is her sensitivity to sounds. This makes her notice every creaking door, loud ATM etc. which is recorded and used as instruments through sampling

Dj Fukboi

Manadude Aka Dj fukboi Aka Joakim Moesgaard, laver hattrick ved at spille på byggefestival for tredje år i træk. Lets get Down! Hvordan man Dj´er maskin-våben-lyde på en fredelig måde og stadig hygger sig med vennerne - det er jo det!

Grobund Byggefest er en samskabende og inddragende festival. Dette indebærer at festivalen og festivalgængerene skaber den sammen - Så drøm stort og skab sammen med os!